Társasházi szellőzők korszerűsítése

Cserélje le elavult, nagy fogyasztású szellőzőmotorjait a modern kor követelményeinek megfelelő technológiára, s váljon ismét működőképessé szellőzőrendszere!

GRAVI-SZELL HUZATFOKOZÓ (SZABADALMI SZÁM: U 16 00102)

Miért kell huzatfokozó turbina?

A szellőzési panaszok egyik alapvető oka az elhasználódott 20-30 éves motorok üzemen kívülre helyezésének eredménye, mivel azok leállítás után a feláramló levegő útjában hagyva akadályozzák a kürtőhatás kialakulását, meggátolják a szellőzést, ezért minél előbb érdemes megkezdeni azok kiváltását.

A Gravi-Szell huzatfokozóval helyreállítható és megsokszorozható a természetes huzat, így a régi motorok leváltásával visszanyerheti a letűnt évek kívánatos szellőzőhatását lakásában!

Előnyök

0-ra csökkentett szellőzési költség
A lenullázott rezsivel akár 7 hónapon belül megtérülő beruházás. (FŰTŐBER 0,37 kW típusú elszívók esetén, ha 1 kWh=40Ft)

Folyamatos természetes szellőzés
Állandóan biztosított légcsere a szélerősség függvényében, így megelőzhető a penészedés és a kellemetlen szagok feltorlódása.

Hangtalan működés
A huzatfokozó működését nem a zajáról, hanem pozitív szellőzési hatásairól veheti észre.

Szabadalmazott szerkezeti felépítés (U1600102), 3 év garanciával
Termékünk hosszú élettartamot biztosító erősített szerkezeti felépítése ipari oltalom alatt áll, így minden kockázatot nyugodt szívvel vállalunk.

G-SZ HIBRID HUZATFOKOZÓ (szabadalmi szám: U 15 00158)

A Gravi-Szell oltalmazott hibrid technológiájával megnövelhető a szellőzőteljesítmény és kedvezőtlen környezeti feltételek esetén (pl. teljes szélcsend) is biztosítható a kívánt szellőzőhatás.

A hibrid huzatfokozót elsősorban társasházak kiépített szakaszos üzemelésű tetőventilátorainak kiváltására fejlesztettük ki, amivel legfőbb célunk a lakóközösségre nehezedő villanyköltségek minimálisra csökkentése maximális szellőzőhatás biztosítása mellett.

A Gravi-Szell hibrid technológiája ötvözi az elektromos szellőztető ventilátorok kimagasló légcserélő-teljesítményét a huzatfokozó állandó, ingyenes szellőzésével. Ennek megfelelően két elemből tevődik össze: egy huzatfokozóból és egy alacsony fogyasztású axiális szellőztető ventilátorból. A Gravi-Szell alacsony fogyasztású szellőztető ventilátorának szakaszos üzemeltetése a huzatfokozó teljesítményétől függetlenül biztosít egy kívánt fix légszállítási mennyiséget, mellyel párosul a huzatfokozó természetes szélmozgást hasznosító szellőztetése akkor is, mikor az elektromos szellőztető ventilátor nem üzemel.

A társasházak régi elektromotoros rendszereinek egyszerű átalakításával kiépíthető a Gravi-Szell hibrid rendszere, illetve bármely kiépített Gravi-Szell rendszer átalakítható hibriddé a kiegészítő ventilátor utólagos beszerelésével. A szellőzőkéményekre könnyen felszerelhető a Gravi-Szell huzatfokozó.

Előnyök

Szabadalmazott magyar technológia - U 15 00158

A jelenkor legtakarékosabb szellőzőmotorja*
LED izzó szintű fogyasztás az elérhető legmodernebb technológiának köszönhetően. (*forrás: U.S. DEPARTMENT OF ENERGY, Energy Savings Potential and Opportunities for High-Efficiency Electric Motors in Residential and Commercial Equipment, 2018)

A jelenkor legjobb hatásfokú szellőzőmotorja*
A felhasznált energiával nyújtott legjobb szellőzőteljesítmény, viszonyítva minden egyéb hagyományos AC és DC villanymotorhoz. (*forrás: U.S. DEPARTMENT OF ENERGY, Energy Savings Potential and Opportunities for High-Efficiency Electric Motors in Residential and Commercial Equipment, 2018)

Akár 93%-os energiamegtakarítás
A 0 felé közelítő rezsivel a beruházás akár 1,5 éven belül megtérül. (FŰTŐBER 0,37kW típusú elszívók esetén, ha 1 kWh=40Ft)

Igény szerint megnövelhető szellőzőteljesítmény
A huzatfokozó mellett beépítesre kerülő elektroventilátoros adapter a szellőzési csúcsidőszakokban intenzív szívóteljesítményével átszellőztetve a helyiségeket gyors légcserét biztosít.

3 év teljes körű garancia
A létező legmodernebb technológiának köszönhetően berendezéseink megbízhatóbbak és hosszabb élettartamot biztosítanak.

Copyright - Huzatfokozó - CS&K Duna Kft. | Készítette: Solymos Tamás