Hibrid huzatfokozó (szabadalmi szám: U 15 00158)

A Gravi-Szell oltalmazott hibrid technológiájával vezérelt időszakonként megsokszorozható a szellőző-teljesítmény és kedvezőtlen környezeti feltételek esetén (pl. teljes szélcsend) is biztosítható a kívánt szellőzőhatás.

A Hibrid huzatfokozót elsősorban társasházak kiépített szakaszos üzemelésű tetőventilátorainak kiváltására fejlesztettük ki, amivel legfőbb célunk a lakóközösségre nehezedő villanyköltségek minimálisra csökkentése maximális szellőzőhatás biztosítása mellett.

 A Gravi-Szell hibrid technológiája ötvözi az elektromos szellőztető ventilátorok kimagasló légcserélő-teljesítményét a huzatfokozó állandó, ingyenes szellőzésével. Ennek megfelelően két elemből tevődik össze: egy huzatfokozóból és egy alacsony fogyasztású elektroventilátoros adapterből. A Gravi-Szell alacsony fogyasztású elektroventilátoros adapterének vezérelt időszakos üzemeltetése a huzatfokozó teljesítményétől függetlenül biztosít egy intenzív fix légszállítási mennyiséget, mellyel párosul a huzatfokozó természetes szélmozgást hasznosító szellőztetése akkor is, mikor az elektroventilátor nem üzemel.

A társasházak régi elektromotoros rendszereinek egyszerű átalakításával kiépíthető a Gravi-Szell hibrid rendszere, illetve bármely kiépített Gravi-Szell rendszer átalakítható hibriddé a kiegészítő ventilátor utólagos beszerelésével.

Előnyök

Szabadalmazott magyar technológia - U 15 00158

A jelenkor legtakarékosabb szellőzőmotorja*
LED izzó szintű fogyasztás az elérhető legmodernebb technológiának köszönhetően. (*forrás: U.S. DEPARTMENT OF ENERGY, Energy Savings Potential and Opportunities for High-Efficiency Electric Motors in Residential and Commercial Equipment, 2018)

A jelenkor legjobb hatásfokú szellőzőmotorja*
A felhasznált energiával nyújtott legjobb szellőzőteljesítmény, viszonyítva minden egyéb hagyományos AC és DC villanymotorhoz. (*forrás: U.S. DEPARTMENT OF ENERGY, Energy Savings Potential and Opportunities for High-Efficiency Electric Motors in Residential and Commercial Equipment, 2018)

Akár 93%-os energiamegtakarítás
A 0 felé közelítő rezsivel a beruházás akár 1,5 éven belül megtérül. (FŰTŐBER 0,37kW típusú elszívók esetén, ha 1 kWh=40Ft)

Igény szerint megnövelhető szellőzőteljesítmény
A huzatfokozó mellett beépítesre kerülő elektroventilátoros adapter a szellőzési csúcsidőszakokban intenzív szívóteljesítményével átszellőztetve a helyiségeket gyors légcserét biztosít.

3 év teljes körű garancia
A létező legmodernebb technológiának köszönhetően berendezéseink megbízhatóbbak és hosszabb élettartamot biztosítanak.

 

TípusMA250MA300MA360
Csatlakozási csőátmérő255 mm305 mm360 mm
Fogyasztás19 Wh23 Wh23 Wh
Villanyköltség*
0,76 Ft/óra0,92 Ft/óra0,92 Ft/óra
Légszállítás753 m3/h1077 m3/h1104 m3/h
*ha 1kWh = 40Ft
Copyright - Huzatfokozó - CS&K Duna Kft. | Készítette: Solymos Tamás